FNV
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Webinar Hoofdlijnenresultaat Nieuwe Pensioenregeling ABP

In dit Webinar leggen we de belangrijkste onderdelen uit van het hoofdlijnenresultaat en het transitieplan van de nieuwe pensioenregeling bij het ABP, als gevolg van de Wet Toekomst Pensioenen (Wtp).

Vragen, antwoorden en meer informatie
Tijdens het Webinar is er ook natuurlijk ruimte om vragen te stellen. Deze worden live via de chat of direct na het Webinar zo snel mogelijk beantwoord door de betrokken onderhandelaars en een aantal pensioendeskundigen. Bekijk voor deelname aan het Webinar www.fnv.nl/transitie-pensioen-abp. Daar tref je uitgebreide achtergrondinformatie aan over het transitieproces, een tijdlijn en een lijst met veel gestelde vragen. Ook kun je je daar inschrijven voor onze periodiek nieuwsbrief die we tot en met de implementatiedatum 1 januari 2027 zullen versturen.

Inhoud, keuzemogelijkheid en terugkijken
Je kunt een keuze maken uit de hierboven vermelde dagen en tijden. Er is slechts 1 keuze mogelijk, om daarmee iedereen te kans te geven een van deze Webinars bij te wonen.Het eerste deel van de Webinars is algemeen en we sluiten per Webinar af met specifieke informatie voor respectievelijk gepensioneerden/gewezen deenemers, werkenden tot 35 jaar en werkenden vanaf 35 jaar. Let dus goed op bij welke deelnemersgroep je thuishoort. Mocht je het Webinar niet kunnen bijwonen, dan kun je in een later stadium deze altijd terugkijken op onze webpagina www.fnv.nl/transitie-pensioen-abp. Je kunt dan alleen geen live antwoorden krijgen op jouw vragen. Daarvoor kun je gebruik maken van de een van de andere aangeboden contactmogelijkheden over dit onderwerp.

Meld je snel aan! Graag tot ziens bij een van onze Webinars!
Presentatie door
Peter Seesing (bestuurder FNV Overheid) en Roelff van der Ploeg (Bestuurder AOb)

Deel dit webinar